Оскар у бібліотеці №18 міста Кропивницького

Символичний Оскар отримували активно читаючі родини на Церемонії «Бібліо-Оскар 2023».

Бібліотекарі запросили читачів, які протягом року ставили рекорди у кількості прочитаних книг, брали активну участь у заходах і майстер-класах бібліотечної арт-студії, а головне – активно відвідували усією сім’єю бібліотеку.

Особлива подяка читацьким родинам, які чекають з війни своїх рідних – захисників ЗСУ та світла пам’ять і шана загиблим у цій війні! Та життя триває і ми розуміємо, що потрібно допомагати один одному і всім разом підтримувати ЗСУ.

Бібліотекарі відзначити читачів у номінаціях «Вірний читач бібліотеки», «Активно читаюча родина», «Талановиті і активні», «Любителі читати і творити», «Активно читаючий блогер» та «Вірний партнер бібліотеки». Всього нагородили найактивніших 30 читачів. Читачі окрім грамот від бібліотекарів, отримали подарунки від депутата міськради М.М.Бєжана, який постійно опікується бібліотекою.

Бібліотекарі пишаються і дуже вдячні читачам за підтримку і участь у житті бібліотеки. Адже завдяки підтримці активній громаді існує наша бібліотека і культура в цілому!

Дякуємо всім, хто долучається до культури, розвитку і захисту України! Бажаємо всім українцям більше читати, думати і, не дивлячись на війну, радувати один одного!

Віра Резніченко

137